Mulle iski tylsyys , joka sitten vaikutti poikien rauhais eloon.. Uusia temppuja piti keksiä..


Ensin naksuteltavaksi pääsee majuri, joka saa kohtalokseen oppia sanan "Nolo" merkityksen.Eli se menee maahan ja laittaa tassun/tassut kuononsa päälle ... (aivan vaan siltä varalta jos sen pitää hävetä jotakin ihmistä esim kaupungilla.. x) Laitoin kuminauhan majurin kuonon ympärille.. naks ja nami aina ku se koski kuonoonsa (koitti saaha kuminauhan  pois) tätä toistettiin n.10 kertaa sitte otin kuminauhan pois. TUloksena se että tämä nuori herra ei temppuillessa enään muuta tarjoakkaan kun ko. temppua.. (tai sitte sillä vaan nolottaa niin paljon koko ajan X)

 Sitten Jeppe... Jonka kohtaloksi koitui vilkuttaminen.. Jeppehän siis osas tän jo jotenki mutta puoli tiehen on vähän jäänyt joten ajattelin että opetampa sen sitte kokonaan alusta.. "ylävitosenhan" jeppe osaa hyvin.. joten otin sitte kosketus alustan ja käskynä koskea siihen .. vähän ajan päästä se sitte alko huitomaan tasssulla.. kosketusalusta pois käytöstä , tuloksena vilkuttava papillon  .. Ihanan helposti oppiva koira, mutta koulutuksessa vaatii joko huonon kuulon,korvatulpat tai hyvän äänen sieto kyvyn, siittä ei nimittäin ääntä puutu ku jepen kanssa alkaa naksuttelee.. Nauru Hyvät hermot ois valttia myös siksi että jaksaa pysyä motivoituneena temppujen opettamisessa koiralle joka rakastaa jo ennen opittujen temppujen ehdottelua (hieman omalla tyylillä sekoitettuna toisiinsa Silmänisku )

Sipsu käväs tänään meillä.. Majurin mielestä moinen pikku otus on aivan hirveän vaarallinen edelleenki , joten siittä on hyvä pysyä sopivan pitkän turvavälin pääsä..Jepen mielestä ihan kiva kaveri kunhan ei liian innokaaksi käy jepen karvoilla leikkimään.. tai kuhan ei mee "hänen" sänkyyn.. ei se kissalle mitään tee mutta kävi mulle haukahtamassa meni sängyn vieree ja katto aiva pöljänä että hei toi on kyllä mun sängyssä eikö joku vois ottaa sen pois. Siruhan on niin tottunu kissaan että koittaa suojella sitä pahalta maailmalta. esim. Sirulle vieraat henkilöt ei ota kissaa syliin ilman omantunnon tuskia kun vieressä tuijottaa sakemani.. Tai jos joku vieras on sirun mielestä liian kauan pelleilly kissan kans niin se hakee kissan pois.. Tätä se ei tee "omalle porukalle".. Sulonen neiti<3 Se on ottanu nyt tehtäväksee suojella pikkusta. :DSipsu ei kai tiedä olevansa kissa, olen epäilly jo että sillä on identtiteetti ongelma tai joku vastaava.. Se käyttäytyy nimittäin ihan ku koira..vaikuttaneekohan  siihen se, että se jakaa asuntonsa sirun kanssa Silmänisku