Tänään käytiin Jepen kanssa keminmaassa mätsärissä pienen tauon jälkeen.. Pienten aikuisten kehässä ei ollu herran mielestä ollenkaan soveliasta olla koska vettä ripsi.. Korvia saatika sitten häntää ei todellakaan voinu aluksi kantaa ollenkaan .. Pöydälle nostin ihan kokeilun vuoksi ja kyllä se 4 lihapullan voimin anto tuomarin vähän tutkiskella itteään.. Jos sen pieneen päähän vielä joskus välähtäs sellane valo että tuomaria ei tarvi pelätä... Viaton Sininen saatiin ja mulla ei ollu siinä koiramäärässä mitään ajatustakaan sijoittumisesta varsinkaan kun herra ei ollu kovin innoissaa märästä ilmast.. Sain kumminki korvat sille niinku ne kuuluu olla ja häntää kanto liikkeessä mutta seisotuksessa piti minun maasta esittää se kun häntä tuppautui siinä edellee laskemaan.. Sijoituttiin kumminki noin 20 koiran joukosta 4 !!  Pusu Tuo vanhus se osaa aina yllättää.. =))

Junnu kehään mennessä paisto jo aurinko ja kehä  oli jo kuivunu sen verran että Jeppe suostu taas esiintyyn melkein normaalisti .. Junnuja oli 5 ja vain voittaja palkittiin... Jeppe liikkui nätisti ja minun ei enää koko aikaa tarvinu maasta sitä esittää kun kanto häntää jo ihan ok :)  Tuomari oli sellane että ensin kaikki kiers yhessä kehän 2 kertaa.. Sitten seisotettii koirat ja tuomari kierteli ympyrää siinä.. sitte kolmio.. sen jälkeen yksin piti mennä ympäri ja jäädä jonon viimeiseksi.. Voitettiin jepen kanssa junnut.. Erityiskehuja sain siittä että saan arahkon koiran esiintymään niin hienosti ja puhun koiralle paljon kehässä ja vaikutan iloiselta innostuneelta ja huomasin väistellä tuomaria ( moni teki sen virheen että pysyi paikoillaan kun tuomari kierteli) Oon niin tyytyväinen tuohon pikku herraa. =)

 

Käytiin myös agi esteillä jepen kans ottaa pieniä pätkiä.. Herralla patterit niin täysillä että sai todellaki juosta että perässä pysy.. Ja aah mikä ihaninta puomin alas tulo kontaktille ei ollu vissii aikaa osua vaan matkan tekoa helpotti selvästi jos kontaktin jätti pois ( 3 toiston jälkeen siihen jo osuttiin) ja voitiin loppu pätkä jatkaa rauhassa. hienosti haki keppejen ekaan väliin vaikka ohjasin toiselta puolelta.. Muutenkin puhtaat kepit.. sitten pari hyppyä  ja pöytä... Koira kiiehu siinä määrin että siihe pöydälle mentiin vissii 6 kertaa uuestaa ku herra otti pöytää vain läpi juoksuna seis käskystä huolimatta :D ja viiminen hyppy mentiin täysillä ja lelun perään ampas sellasella vauhilla että törmäs radan rajaavaan verkkoon.. :D

Loppuun  kuva mätsäristä..

1247078776_img-d41d8cd98f00b204e9800998e