Hei! Kajaanin noin 28 tuntia kestänyt reissu on takana päin. Yleisesti ottaen Jeppe oli koko reissun ajan melko mallikelpoinen kaveri ja nukkui vaan häkissä..Tosin A-radan tutustumisen jälkeen huomasin että se oli kevythäkkiinsä tehnyt hengitysreiän muotoa papillon. ;)Mutta sitten niihin ratoihin.....A-radalla mentiin aika kivalla vauhdilla ja ilman virheitä,mulla ohjaus pysyi suunnitellussa ja aika alittui -1.90jeees!! Ensimmäinen luokanvaihtoon oikeuttava nolla siis,sijoitus6.

B-radalla mentiin ilman virheitä,mutta aika ylittyi 2,14 sekuntia.. Aikaa meni siinä kun koira jäi yhellä hypyllä kattoon käskinkö varmasti sen hypätä ja siinä kun lähdin leikkaaamaan ohjaus suunnitelman vastaisesti Aalle.. Jii lähti siis vähän matkaa seuraamaan minua,onneksi vain niin vähän että tuomari ei laskenu virheeksi,tällä tuloksella yllettiin4.sijalle :)

Tosi kivana yllätyksenä mulle tuli se että Jii toimi niin hyvin vaikka hallissa kaiku aivan älyttömästi..Sen lisäksi se oli aivan super sosiaallisella tuulella, kaikki ois ollu niiiiin kiva käydä tervehtimässä ja vieraat sai jopa silitellä ja jeppe vaan parans asentoa,edisstystä tässä asiasssa vai tilapäinen mielenhäiriö?! ;)) Nähtiin myös muita agiliitäviä perhosia,täällä kun niitä ei juurikaan tahdo näkyä niin oli aika kiva juttu.. :))